Διαχείριση ακινήτων

Μεσιτικό γραφείο Agora Realty | Θεσσαλονίκη | Διαχείριση ακινήτων.

Το μεσιτικό γραφείο AGORA REALTY προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες για τη διαχείριση των ακινήτων σας, ιδιωτικών και επαγγελματικών, στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Εμπιστευθείτε μας τη διαχείριση του ακινήτου σας εάν:

  1. Έχετε μεγάλη ακίνητη περιουσία και σας είναι δύσκολο να αναλάβετε εξολοκλήρου τη διαχείριση της.
  2. Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου  που βρίσκετε σε μια άλλη πόλη της Ελλάδος ή σε χώρα του εξωτερικού.
  3. Θέλετε να κάνετε τη ζωή και τη καθημερινότητα σας πιο εύκολη!

Η εμπειρία μας στο χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, αλλά και στη διαχείριση ακινήτων αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο σε περίπτωση που έχετε ανάγκη βοήθειας στη διαχείριση της ακίνητης περιουσία σας, πόσο μάλλον αν αυτή βρίσκετε μακριά από τη πόλη κατοικίας σας!

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Είσπραξη ενοικίων
  • Φροντίδα για τη καλή κατάσταση του ακινήτου
  • Ανανεώσεις συμβολαίων
  • Διαπραγματεύσεις ιδιοκτήτη- ενοικιαστή (π.χ για μείωση ή αύξηση του ενοικίου)
  • Εύρεση νέων ενοικιαστών
  • Τακτικές αναφορές

Επίσης σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το μεσιτικό γραφείο AGORA REALTY, πατώντας εδώ.

Ανάθεση ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας εύκολα και γρήγορα, αναθέστε το ακίνητό σας στους έμπειρους κτηματομεσίτες του μεσιτικού γραφείου Agora Realty. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ανάθεσης ακινήτου.

Read more

Ζήτηση Ακινήτου

Αν επιθυμείτε μια αγορά ή ενοικίαση ενός οικιστικού ή επαγγελματικού ακινήτου στη Θεσσαλονίκη ή στη Βόρεια Ελλάδα, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή με βάση τα διάφορα κριτήριά σας. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ζήτησης ακινήτου.

Read more

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το ρόλο ενός μεσιτικού γραφείου καθώς και τη διαδικασία αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Πατήστε "Read more".

Read more