Εκτιμήσεις ακινήτων

Μεσιτικό γραφείο Agora Realty στη Θεσσαλονίκη | Εκτιμήσεις Ακινήτων

Μία από τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να κάνετε ως ιδιοκτήτης πριν πουλήσετε το ακίνητο σας είναι να μάθετε την αξία του σύμφωνα με τη κατάσταση της αγοράς ακινήτων στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε εσείς ή ο επίδοξος αγοραστής του ακινήτου να έχει μια πλήρη και αντικειμενική εικόνα της αξίας του. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτή τη περίπτωση είναι να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικού και γνώστη της κτηματαγοράς.

Το μεσιτικό γραφείο Agora Realty προσφέρει υπηρεσίες εκτίμησης ακινήτων στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα (Χαλκιδική, Θάσος κ.α.). Για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια σωστή και αντικειμενική εκτίμηση διασφαλίζουμε και επιδιώκουμε μια ολοκληρωμένη ερευνά αγοράς. Επιπλέον, σε περίπτωση που μας αναθέσετε την εκτίμηση του ακινήτου σας, η ομάδα μας πραγματοποιεί μια πλήρη καταγραφή των γενικών και τεχνικών χαρακτηριστικών του ακινήτου, των αδυναμιών του και των πλεονεκτημάτων του. Επιπρόσθετα, η συνεργασία μας με μηχανικούς μας επιτρέπει να έχουμε μια σωστή και ακριβή αξιολόγηση σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Το έγγραφο που προσκομίζετε αφότου γίνει η εκτίμηση του ακινήτου σας είναι επίσημο, υπογεγραμμένο και με σφραγίδα.  Επίσης, μπορεί να γίνει χρήση αυτού και για νομικούς σκοπούς. Σε περίπτωση που το ακίνητο σας πωληθεί με διαμεσολαβητή το μεσιτικό γραφείο Agora Realty, η συνολική αξία της εκτίμησης ή μέρος αυτής (ανάλογα με τη δυσκολία εκτίμησης), αφαιρείται από τη μεσιτική αμοιβή.

Αν θέλετε να έχετε μια σωστή εκτίμηση της ακίνητης περιουσίας σας, καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο +30 6988162111. Η μακροχρόνια εμπειρία και άριστη φήμη της Agora Realty στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης, αλλά και της υπόλοιπης Βόρειας Ελλάδας είναι η εγγύηση μιας ολοκληρωμένης και άρτιας εκτίμησης του ακινήτου σας.

Οι εκτιμήσεις ακινήτων γίνονται για λογαριασμό:

  • Τραπεζών
  • Δημοσίων οργανισμών
  • Εταιριών
  • Ιδιωτών

Αιτίες εκτιμήσεων:

  • Υποθήκη ακίνητης περιουσίας
  • Εκτίμηση για πώληση
  • Forced sale value

Μάθετε για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε πατώντας εδώ !                                                  

Ανάθεση ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας εύκολα και γρήγορα, αναθέστε το ακίνητό σας στους έμπειρους κτηματομεσίτες του μεσιτικού γραφείου Agora Realty. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ανάθεσης ακινήτου.

Read more

Ζήτηση Ακινήτου

Αν επιθυμείτε μια αγορά ή ενοικίαση ενός οικιστικού ή επαγγελματικού ακινήτου στη Θεσσαλονίκη ή στη Βόρεια Ελλάδα, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή με βάση τα διάφορα κριτήριά σας. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ζήτησης ακινήτου.

Read more

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το ρόλο ενός μεσιτικού γραφείου καθώς και τη διαδικασία αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Πατήστε "Read more".

Read more