Επενδύσεις σε ακίνητα

Μεσιτικό γραφείο Agora Realty στη Θεσσαλονίκη | Σύμβουλοι επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία

Το μεσιτικό γραφείο Agora Realty έχει μια μακροχρόνια σχέση με επενδυτές και επιχειρήσεις, καθώς και μια βαθιά και ουσιαστική γνώση της αγοράς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Το μεσιτικό μας γραφείο μπορεί να σας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με μια επένδυση που θέλετε να πραγματοποιήσετε στη Θεσσαλονίκη ή στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, όπως στο νομό Χαλκιδικής, στο Νομό καβάλας, στο νομό Πέλλας, στο Λιτόχωρο, στο νησί της Θάσου αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η επένδυση αυτή μπορεί να αφορά ένα διαμέρισμα, ένα οικόπεδο ή αγροτεμάχιο, μέχρι και ένα ολόκληρο κτίριο ή αγορά μιας υπάρχουσας  εταιρίας ή ποσοστού αυτής.

Το μεσιτικό γραφείο Agora Realty διαθέτει ένα μεγάλο πελατολόγιο, επίδοξων πωλητών και αγοραστών, στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και μεγάλοι επιχειρηματίες της τοπικής αγοράς, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Η γνώση της αγοράς ακινήτων μας επιτρέπει να αναλύουμε τα οικονομικά στοιχεία μια επένδυσης σε ακίνητα κενά ή μισθωμένα, ακίνητα υπεραξίας, ακίνητα απόδοσης, ακίνητα με άμεση ή έμμεση απόδοση, ακίνητα για δημιουργία χαρτοφυλακίου.

Γιατί να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία

Παρά το γεγονός ότι η αγορά ακινήτων έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, η υποχώρηση των τιμών και των αντικειμενικών αξιών των ακίνητων δημιουργεί αρνητικά, αλλά και θετικά συναισθήματα. Τα θετικά συναισθήματα προέρχονται από τους επενδυτές (άτομα ή επιχειρήσεις), που αντιλαμβάνονται την σταθερότητα μια τέτοιας επένδυσης. Η επένδυση σε ακίνητη περιουσία προσφέρει ηρεμία στον επενδυτή και τη σιγουριά ότι δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματά του.  Στον αντίποδα, άλλες επενδυτικές επιλογές όπως η αγορά μετοχών, σε μια τέτοια εποχή, κρύβουν μεγάλο κίνδυνο που μπορεί να οδηγήσει και σε πολύ αρνητικές αποδόσεις.

Γιατί να επιλέξετε το μεσιτικό γραφείο Agora Realty

Για να πραγματοποιήσετε μια επένδυση αγοράς ακινήτου θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πολλές και διαφορετικές παραμέτρους σχετικά με το είδος ακινήτου που σας ενδιαφέρει, την τιμή του σε αναλογία με την αγορά, την απόδοσή της επένδυσης, τις προοπτικές ανάπτυξης τις περιοχής, τους συντελεστές δόμησης σε περίπτωση που επιθυμείτε επένδυση σε οικόπεδο. Το μεσιτικό γραφείο Agora Realty αναλαμβάνει όλη αυτή την έρευνα και συλλογή πληροφοριών και σας παραθέτει προτάσεις ακινήτων που συνδέονται με το προφίλ σας, το είδος τις επένδυσης που επιθυμείτε και το budget που διαθέτετε. Μετά από την λεπτομερή αυτή μελέτη και αναζήτηση της καλύτερης επένδυσης για εσάς και αφού έχει βρεθεί το κατάλληλο ακίνητο,  έχουμε την δυνατότητα να διαπραγματευτούμε την τιμή αγοράς του ακινήτου ώστε να συμβαδίζει 100% με τις τιμές της αγοράς, αλλά και με το budget που διαθέτετε για την επένδυση.

Τέλος, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty κάνει την διαφορά παίρνοντας την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με επενδυτές και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της κάθε τοπικής αγοράς, όταν υπάρχει κάποιο ακίνητο που κρίνουμε ότι “ταιριάζει” με το προφίλ τους. Η δραστηριότητα μας αυτή δεν αποτελεί μια επιπλέον υπηρεσία, αλλά ευθύνη μας απέναντι στους πελάτες μας.

Μάθετε για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε πατώντας εδώ.

Ανάθεση ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας εύκολα και γρήγορα, αναθέστε το ακίνητό σας στους έμπειρους κτηματομεσίτες του μεσιτικού γραφείου Agora Realty. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ανάθεσης ακινήτου.

Read more

Ζήτηση Ακινήτου

Αν επιθυμείτε μια αγορά ή ενοικίαση ενός οικιστικού ή επαγγελματικού ακινήτου στη Θεσσαλονίκη ή στη Βόρεια Ελλάδα, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή με βάση τα διάφορα κριτήριά σας. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ζήτησης ακινήτου.

Read more

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το ρόλο ενός μεσιτικού γραφείου καθώς και τη διαδικασία αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Πατήστε "Read more".

Read more