Κτηματικές συναλλαγές

Μεσιτικό γραφείο Agora Realty στη Θεσσαλονίκη | Αγορές, Πωλήσεις, Ενοικιάσεις Ακινήτων

Το μεσιτικό γραφείο Agora Realty αναλαμβάνει Αγορές, Πωλήσεις και Ενοικιάσεις όλων των τύπων ακινήτων όπως γραφεία, βιομηχανικοί χώροι, επαγγελματικά κτίρια, τουριστικές μονάδες, εξοχικές κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, βίλλες. Επιπλέον, στα πλαίσια των υπηρεσιών μας στις κτηματικές συναλλαγές, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty μπορεί να λειτουργεί ως το τμήμα πωλήσεων κατασκευαστικών εταιριών, αναλαμβάνοντας την προώθηση πωλήσεων συγκροτημάτων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Ακριβώς παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια συνοπτική περιγραφή των τύπων ακινήτων που αναλαμβάνουμε καθώς και των περιοχών που δραστηριοποιούμαστε.

Διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη


Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το μεσιτικό γραφείο AGORA REALTY εκπροσωπεί ένα μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων που διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα διαμερίσματα αυτά βρίσκονται σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, όπως στη παλιά παραλία με θέα θάλασσα, σε πλατείες όπως Αγίας Σοφίαςπλατεία Ναβαρίνουπλατεία Αριστοτέλους κ.λ.π. ή σε δρόμους με μεγάλη θέα όπως η οδός Αγγελάκη. Τα διαμερίσματα αυτά είναι σε καινούργιες οικοδομές, παλιές ή και διατηρητέες. Τα διαμερίσματα ποικίλουν σε μέγεθος και οι τιμές πώλησης ή ενοικίασης επηρεάζονται από την κατάσταση του διαμερίσματος.

Πολλά από αυτά τα διαμερίσματα είναι κατάλληλα και για επαγγελματική στέγη όπως γραφεία, ιατρεία και βρίσκονται σε γνωστούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπως Τσιμισκή ή Μητροπόλεως.

Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις διαμερισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι τα μικρά διαμερίσματα, τα οποία είναι κατάλληλα για φοιτητές μιας και το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ή και για επενδυτές καθώς η ζήτηση για ενοικίαση διαμερισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγάλη.

Ανατολικά του κέντρου

Επίσης υπάρχουν πολλά διαμερίσματα προς πώληση ανατολικά του κέντρου.  Δρόμος με μεγάλη ζήτηση διαμερισμάτων είναι η Νέα Παραλία, με οικοδομές όπου τα διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα. Εκεί βρίσκουμε οικοδομές καινούργιες ή παλιές με μεγάλα κατά κύριο λόγο διαμερίσματα. Επίσης οι κάθετοι δρόμοι προς τη νέα παραλία έχουν διαμερίσματα που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη παραλία και τα πάρκα του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Πηγαίνοντας πιο ανατολικά βρισκόμαστε στην περιοχή της Καλαμαριάς και του Άι Γιάννη, με μοντέρνες, καινούργιες οικοδομές και πολυτελή διαμερίσματα προς πώληση ή ενοικίαση, τα οποία διαθέτουν Parking, Τζάκι, βεράντες και άλλες σύγχρονες ανέσεις. Στην ανατολική Θεσσαλονίκη πωλούνται ή ενοικιάζονται επίσης διαμερίσματα κατάλληλα για επαγγελματικές στέγες, γραφεία, ιατρεία σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπως ΑνδριανουπόλεωςΚωνσταντίνου ΚαραμανλήΕθνικής Αντιστάσεως.

Εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης έχουμε τα δημοφιλή προάστια της Θέρμης και του Πανοράματος. Εκεί τα διαμερίσματα προς πώληση ή ενοικίαση είναι καινούργια και κυρίως μεγάλα. Δημοφιλείς κατοικίες στα προάστια είναι οι μεζονέτες, οι οποίες είναι κατοικίες σε δύο ή τρία επίπεδα και διαθέτουν συνήθως κήπο. Στο πανόραμα οι μεζονέτες έχουν σε μεγάλο βαθμό πολύ ωραία θέα και είναι σύγχρονες με μεγάλες βεράντες. Το πανόραμα εξυπηρετείται από πολύ καλούς οδικούς άξονες και καλό σύστημα μέσων μαζικής μεταφοράς. Το Πανόραμα είναι δημοφιλές και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης γιατί προσφέρει σύγχρονη αισθητική και αυτονομία για πιο privé διαβίωση.

Αναζητήστε Διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη πατώντας εδώ.

Ή συμπληρώστε τη φόρμα Ζήτησης Ακινήτου πατώντας εδώ

Επαγγελματικοί Χώροι στη Θεσσαλονίκη


Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προσφέρεται ένας μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων και γραφείων προς ενοικίαση ή πώληση. Οι χώροι αυτοί είναι σε κτίρια διαμερισμάτων μικτής χρήσης, δηλαδή κατοικία και επαγγελματική στέγη ή μπορεί να είναι σε κτίρια αμιγώς για επαγγελματική χρήση. Ανεξαρτήτως του τύπου των κτιρίων, οι επαγγελματικές στέγες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν μεγάλη ζήτηση για γραφεία, ιατρεία και κάθε εμπορική χρήση.  Στο κέντρο διατίθεται και ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων για ενοικίαση. Η διαθεσιμότητα των καταστημάτων ποικίλει ανάλογα με το δρόμο μου ανήκουν. Τα καταστήματα στην οδό Τσιμισκή είναι περισσότερο ανταγωνιστικά, ενώ λιγότερο είναι σε οδούς όπως Μητροπόλεως,  Αγίας Σοφίας και άλλες σημαντικές καθέτους των οδόν αυτών. Τα ενοίκια εξαρτώνται από το που βρίσκονται  τα καταστήματα και οι επαγγελματικές στέγες, γιατί η εμπορικότητα των οδών ποικίλει. Υπάρχει γενικά μεγάλη ζήτηση για ενοικίαση καταστημάτων, γραφείων, ιατρείων, επαγγελματικών χώρων στο κέντρο.

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ενοικιάσεις τέτοιων χώρων υπάρχουν και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη σε μεγάλους οδικούς άξονες όπως ΑνδριανουπόλεωςΕθνικής ΑντιστάσεωςΚωνσταντίνου ΚαραμανλήΛεωφόρος Γεωργικής Σχολής προς αεροδρόμιο. Ανατολικά της Θεσσαλονίκης προσφέρονται για ενοικίαση μεγάλες εκτάσεις, αγροτεμάχια, κατάλληλα για κάθε εμπορική χρήση, όπως βενζινάδικα, εκθέσεις σκαφών και αυτοκινήτων.

Αναζητήστε Κτίρια πατώντας εδώ

Αναζητήστε Γραφεία πατώντας εδώ

Αναζητήστε Καταστήματα πατώντας εδώ

Ή συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου πατώντας εδώ

Οικόπεδα & Αγροτεμάχια


Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης, η προσφορά οικοπέδων είναι πάρα πολύ μικρή, διότι το κέντρο της πόλης έχει σχεδόν ολοσχερώς οικοδομηθεί και παλαιά κτίρια τα οποία θα μπορούσαν να κατεδαφιστούν για να οικοδομηθούν κτίρια με μεγαλύτερο συντελεστή δόμησης έχουν κριθεί διατηρητέα. Η ζήτηση οικοπέδων στο κέντρο είναι μεγάλη και πολλοί αγοραστές εργολάβοι, κατασκευαστικές εταιρίες, επενδυτές, επιχειρηματίες καταφεύγουν στη λύση αγοράς έτοιμου παλαιού κτιρίου το οποίο ανακατασκευάζουν και πολλές φορές επεκτείνουν εφόσον ο συντελεστής δόμησης το επιτρέπει.

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Οικόπεδα προς πώληση, υπάρχουν σε μεγαλύτερο αριθμό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου η ζήτηση διαμερισμάτων για κατοικία ή επαγγελματική στέγη είναι επίσης μεγάλη. Σε επεκτάσεις του σχεδίου πόλεως που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, όπως η περιοχή του Αι Γιάννη (επέκταση του σχεδίου Καλαμαριάς), της Χαρίλαου, της Θέρμης, υπάρχουν οικόπεδα προς πώληση με συντελεστή δόμησης τέτοιο που επιτρέπει την κατασκευή κτιρίου με σχετικά μεγάλο ακάλυπτο οικόπεδο, για δημιουργία πρασίνου χώρου και με πλήρως ελεύθερη δόμηση.  Οικόπεδα προς πώληση που προσφέρουν εξαιρετική θέα είναι αυτά του Πανοράματος. Ο συντελεστής δόμησης είναι επίσης χαμηλός και επιτρέπει την ανάπτυξη πρασίνου χώρου, όπου μαζί με τη θέα καθιστούν τις κατοικίες στο Πανόραμα εξαιρετικά δημοφιλείς. Βίλλες, μεζονέτες και διαμερίσματα έχουν μεγάλη ζήτηση.

Δυτική Θεσσαλονίκη

Στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης βρίσκουμε αγροτεμάχια για πώληση τα οποία είναι κατάλληλα για βιομηχανική εγκατάσταση, για εμπορική χρήση ή και για υπηρεσίες όπως Logistics. Οι μεγάλοι οδικοί άξονες όπως η Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και η περιφερειακή οδός επιτρέπουν τη διακίνηση εμπορευμάτων προς τη Θεσσαλονίκη και από τη πόλη προς άλλους προορισμούς της Βορείου Ελλάδος.

Αναζητήστε Οικόπεδα πατώντας εδώ.

Αναζητήστε Αγροτεμάχια πατώντας εδώ.

Ή συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου πατώντας εδώ.

Εξοχική Κατοικία


  • Οικόπεδα για εξοχική κατοικία
  • Διαμερίσματα – Βίλλες – Μεζονέτες για εξοχική κατοικία

Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για διακοπές και η ζήτηση για αγορά εξοχικής κατοικίας είναι πολύ μεγάλη. Ένας λόγος είναι ότι η απόσταση από τη πόλη της Θεσσαλονίκης είναι μικρή και επίσης η σύνδεση της Χαλκιδικής μέσω του αεροδρομίου με άλλες χώρες την καθιστά περιοχή με εύκολη πρόσβαση. Κατά συνέπεια η περιοχή αποκτά ένα διεθνές πελατολόγιο ως προς την αγορά εξοχικής κατοικίας και οικοπέδων για τουριστική ανάπτυξη. Τα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών προσφέρουν προς πώληση διαμερίσματα, μεζονέτες ή και ανεξάρτητες βίλλες. Όλα αυτά με άφθονο πράσινο, θέα στη θάλασσα, δάσος και εύκολη πρόσβαση στις παραλίες.

Θάσος 

Η Θάσος είναι ένα σημαντικό νησί στο Βόρειο Αιγαίο με εύκολη πρόσβαση στην ενδοχώρα και σύνδεση μέσω Εθνικής οδού και αεροδρομίου με πολλούς προορισμούς. Ιδανικός προορισμός για αγορά εξοχικής κατοικίας ή οικοπέδου για τουριστική ανάπτυξη. Προσφέρονται προς πώληση πολλά συγκροτήματα, βίλλες και οικόπεδα με θέα στη θάλασσα σε καταπράσινες περιοχές. Υπάρχει μεγάλος αριθμός προσφερόμενων διαμερισμάτων για ενοικίαση με καταπράσινη φύση και παραθαλάσσια.


ΦΟΡΜΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Μάθετε για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε πατώντας εδώ.

Ανάθεση ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας εύκολα και γρήγορα, αναθέστε το ακίνητό σας στους έμπειρους κτηματομεσίτες του μεσιτικού γραφείου Agora Realty. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ανάθεσης ακινήτου.

Read more

Ζήτηση Ακινήτου

Αν επιθυμείτε μια αγορά ή ενοικίαση ενός οικιστικού ή επαγγελματικού ακινήτου στη Θεσσαλονίκη ή στη Βόρεια Ελλάδα, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή με βάση τα διάφορα κριτήριά σας. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ζήτησης ακινήτου.

Read more

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το ρόλο ενός μεσιτικού γραφείου καθώς και τη διαδικασία αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Πατήστε "Read more".

Read more