Συχνές ΕρωτήσειςΗ εντολή ανάθεσης ακινήτου είναι το έγγραφο που πιστοποιεί τη συνεργασία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και το μεσίτη που αναλαμβάνει τη προώθηση και την υπόδειξη του ακινήτου με σκοπό την πώληση/ενοικίαση/αντιπαροχή του εκάστοτε ακινήτου.    
Η μεσιτική αμοιβή ορίζετε μετά από συμφωνία και είναι συνήθως ποσοστό επί του αντικειμένου της σύμβασης μίσθωσης ή επί της τελικής εμπορικής αξίας του ακινήτου.    

Η "Μεσιτική Εντολή Υπόδειξης" αποδεικνύει ότι το ακίνητο έχει υποδειχθεί από το μεσιτικό γραφείο νομικά, ως προς τη μεσιτική του αμοιβή, σε περίπτωση κλεισίματος μιας συμφωνίας και υπογραφής συμβολαίου.

Οι αρμοδιότητες του μεσίτη:
  • Ο μεσίτης βρίσκει το ακίνητο που ψάχνετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας όταν εσείς δεν έχετε χρόνο να το κάνετε.
  • Οργανώνει τις διάφορες συναντήσεις υπόδειξης ακινήτου.
  • Διαπραγματεύεται τη τιμή ενοικίασης ή μίσθωσης και αγοράς ή πώλησης και βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα στους συναλλασσόμενους.
  • Αναλαμβάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο της συμφωνίας.
  • Σας απαλλάσσει από το άγχος όλης αυτής της διαδικασίας.


Ανάθεση ακινήτου

Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας εύκολα και γρήγορα, αναθέστε το ακίνητό σας στους έμπειρους κτηματομεσίτες του μεσιτικού γραφείου Agora Realty. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ανάθεσης ακινήτου.

Read more

Ζήτηση Ακινήτου

Αν επιθυμείτε μια αγορά ή ενοικίαση ενός οικιστικού ή επαγγελματικού ακινήτου στη Θεσσαλονίκη ή στη Βόρεια Ελλάδα, το μεσιτικό γραφείο Agora Realty σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή με βάση τα διάφορα κριτήριά σας. Πατήστε "Read more" για να μεταβείτε στη φόρμα ζήτησης ακινήτου.

Read more

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το ρόλο ενός μεσιτικού γραφείου καθώς και τη διαδικασία αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Πατήστε "Read more".

Read more